2010-02-23 09:48:42• hírek • Szatmar.ro

Kapott az alkalmon a CFR

A vasutasok legyőzték a bajnokot, lépéselőnybe kerültek a tabellán.

A labdarúgó bajnokság első tavaszi fordulója tulajdonképpen a Kolozsvári CFR kénye-kedve szerint alakult, hisz a közvetlen üldözői közül a Steaua kikapott a Temesvár pedig döntetlent játszott, akárcsak a Vaslui, míg a Rapid szintén nem tudott pontot szerezni. Így hát az erdélyieknek nem maradt más hátra, mint hogy legyőzzék a bajnoki címvédő Urzicenit.

A Liverpool elleni visszavágóra készülő hazaiak dekoncentráltaknak tűntek az elején, így a vendégek kezdtek aktívabban, Culio és Traoré révén okoztak is némi gondot a védelemnek. A bajnoknak bő negyed óra kellett, mire kiegyenlítette az erőviszonyokat, főleg Onofras volt aktív, aki a legnagyobb helyzetet is jegyezte a 31. percben. A kiegyenlített játékot végül a 42. percben a CFR törte meg, amikor Deac lövése után Traoré szerezte meg a vezetést. Ez olyannyira megzavarta a hazaiakat, hogy a szünetig a gólban aktív rész vállaló két „vasutas" akár két újabb találatot is szerezhetett volna, de Arlauskis állta a sarat.

A szünet után is maradt az enyhe vendégfölény, az első nagy helyzet mégis az hazaiakhoz, pontosabban Apostolhoz köthető. A második félidő nem hozott különösebb izgalmakat, az utolsó percekben élénkült meg igazán a találkozó, ám minkét csapat kihagyta a lehetőségeit, így az eredmény nem változott.

Ezzel a győzelemmel a CFR három pontos előnyre tett szert az Urziceni és a Steaua előtt, utóbbi csapatot ráadásul a hétvégén fogadja és esetleges győzelem esetén hat egységre növelheti előnyét a katonacsapattal szemben.


Traoré gólöröme fotó: cfr1907.ro
Traoré gólöröme fotó: cfr1907.ro


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: